Yükleniyor lütfen bekleyiniz...

GÜNCEL

img

Mezunumuz ve Hocamızın Önemli Başarısı

23 / 10 / 2022

Değerli Hocamız Fatih Sönmez, “Acting” oyunuyla Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü alırken, değerli Oyunculuk Bölümü mezunumuz Sena Başdoğan, “Daha İyi Günlerimiz Olmuştu” oyunuyla Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülünü aldı. 

img

Mezunumuzun Büyük Başarısı

20 / 02 / 2023

Oyunculuk Bölümü mezunumuz Mert Ramazan Demir, Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide başrol oynuyor.

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Oyunculuk Mezunumuz Kardeşlerim Dizisinde

11 / 04 / 2021

Oyunculuk bölümü mezunumuz Melis Minkari’yi, ATV’de yayınlanan Kardeşlerim adlı dizide gururlanarak izliyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Mezunumuzdan Güzel Haber!

14 / 01 / 2022

Oyunculuk mezunumuz Dilek Annaç, yakında Show TV’de başlayacak olan “Baba” adlı dizinin ana kadrosuna dahil oldu. Mezunumuzu tebrik ediyor, yeni başlayacağı bu projede başarılar diliyoruz. 

img

Mezunumuzun Yeni TV Programı

12 / 03 / 2021

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Bengü Kantekin, tv100’de Üniversite Yolunda adlı programı sunuyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

img

Mezunumuz Çatı Katı Aşk Dizisinde

18 / 09 / 2020

Oyunculuk Bölümü mezunumuz Beyza Filicioğlu, Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk adlı dizide rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

img

Mezunumuz Savaşçı Dizisinde

14 / 02 / 2020

Oyunculuk ve seslendirme bölümü  mezunumuz Feyza Sevil Güngör, Savaşçı dizisinde rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

img

Mezunumuz Başrolde

13 / 12 / 2019

Oyunculuk bölümü mezunumuz Aslı Balcı, Şubat ayında vizyona girecek olan Tatil adlı sinema filminin başrolünü üstleniyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Mezunumuzun Yeni Projesi

11 / 12 / 2019

Oyunculuk bölümü mezunumuz Taner Durmaz, önümüzdeki Şubat ayında vizyona girecek olan Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti adlı sinema filminde “Akbaba” karakterini canlandırıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Mezunumuzun Yeni TV Programı

21 / 09 / 2019

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Yasemin Demirbaş, Beyaz TV’de her Cumartesi yayınlanan DİJİ-HAL adlı programı sunuyor.

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Mezunumuzun Yeni Radyo Programı

12 / 07 / 2019

Mezunumuz Burcu Turan, TGRT FM’de her Cuma “Topuklu Krampon” adlı programı sunuyor. Burcu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Yeni Baskı!

07 / 05 / 2019

Kurucumuz ve Hocamız Can Gürzap'ın Söz Söyleme ve Diksiyon adlı kitabı 25. baskısını yaptı! Bu kitap, nesillere; konuşma ve iletişim konularında yol göstermeye hep devam edecek. 

img

Oyunculuk Mezunumuzun Yeni Filmi

03 / 04 / 2019

Oyunculuk bölümü mezunumuz Ramazan Demir, Sonia Nassery Cole’un yönetmenliğini yaptığı , Afganistan-Amerikan ortak yapımı olan “I Am You” adlı filmde başrollerden birini üstlendi. Mezunumuzu kutluyor, projeye festivallerde ve gişede başarılar diliyoruz. 

img

Oyunculuk Mezunlarımızın Yeni Projesi

23 / 03 / 2019

Oyunculuk mezunumuz Alev Sezer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı, ayrıca bir diğer mezunumuz Sena Başdoğan’ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu  “Bu21” adlı tiyatro oyunu, 1 Mart itibariyle tiyatro severlerle buluşuyor. Seyircileri ve alkışları bol olsun.

img

Mezunumuz Sabah Haber Kuşağında

05 / 02 / 2019

Başarılı Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Elif Özkul, Habertürk TV’de hafta içi her gün 11.00-12.00 saatleri arasında günün öne çıkan başlıklarını sunuyor. Mezunumuzu tebrik ediyoruz.

img

Mezunumuzun Film Projesi

15 / 11 / 2018

Oyunculuk bölümü mezunumuz Mekin Sezer, Med Yapım ve Ay Yapım ortak filmi Özgür Dünya'da rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Mezunumuz Jet Sosyete Dizisinde

14 / 11 / 2018

Oyunculuk bölümü mezunumuz Gülnur Özer, Jet Sosyete dizisinde rol aldı. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

img

Spikerlik Mezunumuzun Yeni Programı

13 / 11 / 2018

Mezunumuz Cansu Canan Özgen'in yeni programı "Satır Arası", Cuma akşamları saat 21.00'da A Haber'de yayınlanıyor. Başarılar diliyoruz.

Yukarı Çık